Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Marjolijn, 20 maart 2023

Bruiloft versiering: welke thema's zijn er?

Elkaar het jawoord geven op een bruiloft is een prachtige aanleiding voor een feestje. Natuurlijk gaat het hierbij om de aanwezigheid van je vrienden, familie en dierbaren, maar vergeet niet dat ook de aankleding een belangrijk onderdeel is van de festiviteiten. Uiteraard kan je de feestlocatie aankleden met een heel scala aan 'reguliere' versieringen, zoals ballonnen, pompons en slingers. Maar het is minstens net zo leuk om voor speciale versiering trouwen te zorgen. Bij Tuf-Tuf hebben we een groot assortiment aan bruiloft versiering. De bruiloft versiering hebben we in verschillende categorieën onderverdeeld. Hieronder laat ik de meest populaire bruiloft versiering uit onze webshop zien. 

1. Bruiloft versiering 
2. Bruiloft versiering bij Tuf-Tuf 

2.1 A Touch of Pampas
2.2 Botanical Wedding
2.3 Gold Wedding

3. Overige bruiloft versiering thema's

1. Bruiloft versiering 

Er is ontzettend veel bruiloft versiering te vinden op internet is in de verschillende winkels. Bij het uitzoeken van bruiloft versiering is het belangrijk dat je een thema kiest wat bij jullie past om er een onvergetelijke dag van te maken. Daarom is het goed om eerst rond te kijken welke verschillende bruiloft thema's er allemaal zijn. Dit kun je door de ceremoniemeester of weddingplanning laten doen. Eigen inbreng is hierbij natuurlijk wel belangrijk. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je bruiloft compleet zelf te regelen.  

2. Bruiloft versiering bij Tuf-Tuf 

Bij Tuf-Tuf hebben we verschillende bruiloft versiering. We hebben een nieuw assortiment aan bruiloft versiering en deze ingedeeld in verschillende thema's. Hieronder zetten we de populairste bruiloft thema's voor je op een rijtje met bijpassende tips om jouw bruiloft onvergetelijk te maken. 

2.1 A Touch of Pampas

A Touch of Pampas is een stijlvolle en elegante manier om een bruiloft te decoreren. Deze decoratiestijl is geïnspireerd op de uitgestrekte, weelderige vlaktes van de Zuid-Amerikaanse pampa's en creëert een rustieke, maar toch verfijnde sfeer. Deze decoratiestijl omvat een scala aan elementen, waaronder natuurlijke materialen zoals hout, leer en jute, samen met elegante accenten zoals goudkleurige kaarsen, verfijnde kandelaren en bloemstukken van pampasgras en wilde bloemen.

Een Touch of Pampas bruiloft versiering kan worden aangepast aan de smaak en stijl van het bruidspaar, van minimalistisch en strak tot weelderig en uitbundig. Het kan ook worden aangevuld met andere decoratie-elementen zoals verlichting, meubilair en tafelaccessoires. Deze decoratiestijl is perfect voor een buitenbruiloft, omdat het de natuurlijke omgeving omarmt en versterkt. Het is ook een geweldige keuze voor een bruiloft met een bohemien of vintage thema, omdat het een rustieke, maar toch verfijnde sfeer creëert. Of je nu kiest voor een kleine, intieme bruiloft of een grotere, uitgebreide viering, A Touch of Pampas bruiloft versiering voegt een uniek en persoonlijk element toe aan je speciale dag.

Bekijk onze gehele A Touch of Pampas versiering!

2.2 Botanical Wedding

Een botanical wedding thema is een prachtige keuze voor koppels die houden van natuurlijke schoonheid en rustieke charme. Bij het plannen van de decoraties voor een botanical wedding, is het belangrijk om te focussen op het gebruik van groen en bloemen om een natuurlijke en organische sfeer te creëren. Een populaire manier om een botanical wedding te versieren is door gebruik te maken van groene bladeren en takken, zoals eucalyptus en olijfboom takken. Deze kunnen worden gebruikt om een prachtige backdrop te maken voor de ceremonie, of om tafels te decoreren voor het diner. De groene bladeren kunnen worden aangevuld met kleurrijke bloemen, zoals pioenen, rozen en kamille, om een luchtige en romantische sfeer te creëren.

Een ander leuk idee is om botanische elementen toe te voegen aan de tafeldecoratie, zoals kleine plantjes in potten, of bladeren en bloemen als onderdeel van de tafelarrangementen. Je kunt ook de naamkaartjes en menukaarten voorzien van botanische motieven en illustraties. Voor de bruidsboeketten en corsages kun je ook kiezen voor bloemen en bladeren die passen bij het botanical thema. Je kunt bijvoorbeeld een boeket laten maken van wilde bloemen en groene bladeren, of een corsage van kleine takjes met bloemetjes. Met een botanical wedding versiering kun je een prachtige sfeer creëren die past bij de natuurlijke schoonheid van het huwelijk. Het gebruik van groene bladeren en kleurrijke bloemen zal bijdragen aan een romantische en rustieke sfeer, die een onvergetelijke indruk zal achterlaten bij alle gasten.

Bekijk onze gehele Botanical Wedding versiering!

2.3 Gold Wedding

Als het gaat om het plannen van een bruiloft, is een van de belangrijkste elementen de decoratie. En als het gaat om een gouden bruiloft, dan is het gebruik van goudkleurige decoratie een must-have! Goud is een kleur die al eeuwenlang geassocieerd wordt met rijkdom, luxe en verfijning. Het gebruik van goudkleurige decoratie op een bruiloft voegt niet alleen een gevoel van elegantie en stijl toe, maar het kan ook helpen om een romantische sfeer te creëren.

Er zijn veel manieren om goudkleurige decoratie op een bruiloft te integreren. Denk aan tafellopers en servetten met een gouden tint, bloemstukken met gouden accenten en zelfs gouden stoelhoezen. Daarnaast kunnen gouden kaarsen en kandelaars de perfecte aanvulling zijn op de tafeldecoratie. Het is ook leuk om de gouden kleur door te voeren in de bruidstaart en andere desserttafels. Gouden accenten op de taart, zoals eetbare gouden glitter of bladgoud, kunnen een echte blikvanger zijn. En natuurlijk is de gouden decoratie niet alleen beperkt tot de receptie. Bij de ceremonie kan je denken aan gouden stoelhoezen en een gouden boog of bloemenwand achter het altaar. Kortom, goud is een veelzijdige en elegante kleur die perfect is voor een bruiloft. Of je nu kiest voor subtiele gouden accenten of volledige goudkleurige decoratie, het toevoegen van deze kleur aan je bruiloft zal zeker helpen om een gevoel van luxe en romantiek te creëren.

Bekijk onze gehele Gold Wedding versiering!

3. Overige bruiloft versiering thema's

Hierboven zijn onze drie populairste thema's voor bruiloften beschreven. Naast deze thema's vind je op onze webshop ook nog overige thema's zoals Rustic Country, Sage Wedding, Rosegoud Wedding en Boho Wedding. Benieuwd naar deze thema's? Klik op de links om de mooiste bruiloft versiering te zien. Alle bruiloft versiering thema's vind je bij onze Bruiloft Thema's

 

 

Laat een bericht achter

* Verplichte velden