Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 23.59 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 75,-
Achteraf Betalen mogelijk

Door Jordy, 3 december 2021

DIY: confetti feestje

Ben je op zoek naar een feestthema dat je (vrijwel) volledig zelf op touw kunt zetten? Een confetti feestje is dan bijzonder geschikt. Je kunt dit thema combineren met zeer uiteenlopende sub thema’s. Verras je zoontje bijvoorbeeld met een partijtje dat in het teken staat van zijn favoriete superheld. Of je dochtertje met een prinsessenfeestje. Als hoofdversiering kun je confetti nemen in een bijpassend kleurenthema. Met confetti in de vorm van een Eenhoorn, de Ninja Turtles en andere bekende figuren maak je het feestje nog specialer. Welk thema je ook kiest, het partijtje is gemakkelijk zelf te organiseren.

Verjaardagsfeestje, babyshower of bruiloft

Niet alleen op verjaardagen is confetti populaire versiering. Voor vrijwel iedere gelegenheid wordt het gebruikt. Op een verjaardag of jubileum is cijferconfetti ideaal. Afhankelijk van de leeftijd kun je een getal kiezen in confettivorm. Op dezelfde manier kun je met confetticijfers vieren hoeveel jaar een echtpaar getrouwd is. Ook op babyshowers en trouwerijen zal je vaak confetti zien. Tegenwoordig mag er op bruiloften geen rijst meer gegooid worden. Confetti is dan een goed alternatief. Ga je een babyshower organiseren? Kies dan schattige figuurtjes of snippers in het roze of blauw. Er is de laatste jaren ook nog een nieuwe trend: de gender reveal party. Speciaal voor die feestjes zijn confetti kanonnen verkrijgbaar. Het geslacht van de baby wordt zo op een feestelijke, spannende manier bekendgemaakt.

De leukste confetti versiering

Voor een confetti feestje wil je uiteraard extra originele versiering vinden. Misschien heb je een speciaal feestthema bedacht en zoek je daar bijpassende confettisnippers bij. Gelukkig bieden feestwinkels confetti aan in allerlei kleuren, vormen en hoeveelheden. Daarnaast heb je ook keuze uit confetti kanonnen, ballonen en meer. Een confettiballon zorgt tijdens het feestje voor extra vermaak. Je kunt er zelfs een activiteit of spel omheen bedenken. Helemaal leuk voor een kinderfeestje is natuurlijk de pinata. Soms is de figuur van papier-maché gevuld met snoep, maar het is ook mogelijk om hem te laten vullen met confetti. Voor een confetti feestje is dit feestartikel echt onmisbaar. Bij Tuf-Tuf vind je al deze confetti feestattributen handig in een overzicht.

Een doe-het-zelf feestje

Een confetti feestje kan natuurlijk ook iets anders betekenen. Namelijk: een partijtje waar de feestgangers zelf de confetti maken. Zeker voor kleine kinderen kan dat een erg leuke activiteit voor op een verjaardagsfeestje zijn. Leg gekleurde papieren, glitters en kindvriendelijke scharen klaar. Ook kun je speciale perforators met schattige figuurtjes regelen. Daarmee kunnen de kids eenvoudig confettivormpjes maken door ze uit papier te drukken. De zelfgemaakte confettisnippers zijn natuurlijk nog leuker en mooier om rond te strooien dan die van de winkel. Maar of je nu kant-en-klare confetti bestelt of de kinderen zelf aan het knutselen zet; met de juiste feestattributen wordt het sowieso een succes.

Laat een bericht achter

* Verplichte velden