Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 21.00 uur besteld, morgen bezorgd!*
Gratis verzending vanaf € 50,-
Eenvoudig retourneren

Door Lisa, 16 januari 2019

Hoe organiseer je een geslaagd sweet 16-verjaardagsfeestje?

Een geslaagd sweet 16-verjaardagsfeestje! Wordt je zoon of dochter binnenkort zestien en denk je dat een groots feest zeer gewaardeerd zal worden?  Hoewel niet iedere tiener zit te wachten op extravagante feesten, zullen velen het geweldig vinden. De zestiende verjaardag is voor velen een belangrijk moment. Je kind zal al een eigen smaak en stijl ontwikkeld hebben. Het is daarom extra belangrijk om goed rekening te houden met wat je zoon of dochter leuk vindt. Omdat tieners aardig kieskeurig kunnen zijn, helpen we je hier graag met wat inspiratie en ideeën opdoen voor een sweet 16-verjaardagsfeestje. Zo weet je zeker dat de dag een succes wordt.

 

1. Surprise party?
2. Stijlvolle feestdecoratie, verlichting en muziek 
3. Alle feestbenodigheden eenvoudig bestellen

 

1. Surprise party?

Wil je je kind verrassen met een groot feest, speciaal voor hem of haar? Een surprise party kan dankzij het verrassingseffect extra bijzonder zijn. Het kan echter ook averechts werken. Hoe weet je welke stijl en activiteiten echt passen bij je zoon of dochter? Een andere optie is om de aanstaande jarige juist te betrekken in de organisatie. De kans is groot dat tieners het erg leuk vinden om mee te helpen met plannen. Voor velen is het ook belangrijk om inspraak te hebben. De kids zijn immers al binnen een paar jaar volwassen. Kies je ervoor om het sweet 16-feestje samen te organiseren, dan weet je ook gelijk wat de wensen van de birthday girl of boy zijn. Beide opties hebben zo hun voor- en nadelen. Uiteindelijk ligt het helemaal aan de persoonlijkheid van je kind wat de beste keuze is.

Stijlvolle feestdecoratie, verlichting en muziek

Wat voor soort feest je ook gaat organiseren, de aankleding is erg belangrijk voor een sweet 16-kinderfeestje. Voor een groots feest als dit, hoort stijlvolle, speciale versiering. Daarnaast zijn originele feestattributen onmisbaar. Waar kun je deze feestartikelen vinden? Op Tuf-Tuf.nl is er speciaal voor sweet 16-feestjes een pagina met alle benodigdheden te vinden. Van ballonnen en slingers tot centerpieces en volledige decoratiesets: alles is verkrijgbaar. Dankzij voldoende ervaring weet Tuf-tuf goed wat bij de jeugd van tegenwoordig past. Er zijn verschillende kleurenthema’s beschikbaar, voor zowel jongens en meisjes. Zo richt je de feestzaal volledig in stijl in.

Sweet 16-feesten gaan vrijwel altijd samen met feestverlichting en muziek. Met schijnwerpers en/of een discobal tover je de zaal om in een extra sfeervolle feestlocatie. Bovendien is verlichting erg geschikt om een dansvloer te creëren. Dansen is voor de meeste tienerfeestjes een perfecte activiteit. Regel een muziekmix met goede geluidsinstallatie of huur een dj in om extra uit te pakken.

Alle feestbenodigdheden eenvoudig bestellen

Een sweet 16-verjaardagsfeestje wordt over het algemeen extra speciaal gevierd. Daarbij horen ook mooie versiering en speciale attributen. Bij Tuf-Tuf zit je voor beide goed. Versiering, en feestservies zijn in de webshop in meerdere stijlen te vinden. Kies (samen) alle benodigdheden uit het overzicht en bestel ze handig in één keer. Je bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd. Ook last-minute valt er een fantastisch feest te organiseren.

Laat een bericht achter

* Verplichte velden