Filters

Kleur

Kinderfeest thema

Leeftijd

Materiaal

Thema

Confetti ballonnen

12 feestartikelen

Confetti ballonnen

Wil je dat jouw feestlocatie er heel bijzonder uit ziet? Versier deze dan met confetti ballonnen. Zeker als je iemand echt wilt verrassen, komt een confettiballon goed van pas. Maak met unieke feestversiering een verjaardag, jubileum of andere feestdag nóg bijzonderder.

Confetti ballonnen: een extra speciaal gebaar voor een speciale gelegenheid

Voor welke gelegenheden zijn confetti ballonnen geschikt? In principe kun je natuurlijk overal een ballon met confetti voor gebruiken. Maar zeker voor gender reveal feestjes en trouwerijen zijn deze ballonnen perfect.

En wil je dit jaar Valentijnsdag extra goed vieren? Misschien kun je jouw geliefde dan verrassen met een ballon gevuld met hartjes confetti. Meerdere ballonnen ophangen kan natuurlijk ook voor een extra groot gebaar.

De ballon kun je vullen met roze en rode confettihartjes die aan de binnenwand blijven plakken. Door het doorschijnende materiaal zie je de hartjes mooi door de ballon heen. Wanneer je speciale confetti ballonnen bestelt, worden alle benodigdheden gewoon voor je bijgeleverd.

Creatief met confetti ballonnen

Naast de bovengenoemde ideeën, is er nog veel meer te bedenken voor confetti ballonnen. Je kunt gebruikmaken van verschillende kleuren, vormen en stijlen confetti. Ook de ballonnen kunnen van verschillende tinten en materialen zijn. Zolang een confettiballon maar doorzichtig is, zit je goed.

Voor extra bijzondere feestdecoratie kun je zelf ballonboeketten samenstellen. Combineer voor het boeket confetti ballonnen met gewone ballonnen zodat je een mooi divers ballonnenboeket hebt. Voor bruiloften kunnen de boeketten goed als center piece dienen.

En wil je op een speciale manier het geslacht van je baby bekendmaken op een gender reveal party? Vul dan een niet-doorschijnende ballon met roze of juist blauwe confetti. De confettiregen maakt het onthullingsmoment extra speciaal.

Daarom bestel je bij Tuf-Tuf

Bij Tuf-Tuf kun je confetti ballonnen van hoge kwaliteit bestellen voor een zacht prijsje. Zoek je favoriete ballon uit en voor je het weet heb je bestelling al in huis.