Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!*
Verzending € 4,95
Gratis retourneren

Eenhoorn Reuzeballon staand | 139cm

Eenhoorn Reuzeballon staand | 139cm
Product informatie
Product: Eenhoorn Reuzeballon staandAantal: per stuk Afmeting: ca.139 cm Kleur: Diverse vrolijke kleuren Materiaal: folie Deze grote Eenhoorn ballon met een hoogte  van ongeveer 139 cm vrolijkt  de ruimte direct op. De ballon word gevuld met lucht en daardoor blijft hij op de grond staan. De ballon kan mooi als versiering op een kinderfeestje wor...

Product: Eenhoorn Reuzeballon staandAantal: per stuk Afmeting: ca.139 cm Kleur: Diverse vrolijke kleuren Materiaal: folie Deze grote Eenhoorn ballon met een hoogte  van ongeveer 139 cm vrolijkt  de ruimte direct op. De ballon word gevuld met lucht en daardoor blijft hij op de grond staan. De ballon kan mooi als versiering op een kinderfeestje worden gebruikt. Doordat de ballon gevuld is met lucht blijft de Eenhoorn ballon tot wel een paar weken goed! Wil je het kinderfeestje helemaal compleet maken, denk dan bijvoorbeeld aan leuke Eenhoorn bekers, Eenhoorn  borden, Eenhoorn  ballonnen of Eenhoorn hangdecoratie. Natuurlijk kunnen de versieringen en feestartikelen uit de categorie feest op kleur ook de perfecte aanvulling voor een leuke Eenhoorn versiering zijn.  

Deze Eenhoorn reuzeballon zal op elk feestje een echte eyecatcher zijn. Je kunt de ballon vullen met behulp van het meegeleverd rietje. Doordat de ballon uit meerdere delen bestaat is deze makkelijk aan elkaar te koppelen.

Productspecificaties

SKU
4242711

Eerder bekeken