Webshop keurmerkTrusted Shops
0
0
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!*
Verzending € 4,95
Gratis retourneren

Pinata Zilveren Ster | 45cm

Pinata Zilveren Ster | 45cm
Product informatie
Product: Pinata zilveren sterAantal: 1 stuks Afmeting: ca. 45 cm x 45 cm Kleur: Zilver Iridiscent Materiaal: Karton en Papier Wie slaat deze piñata als eerste stuk zodat de inhoud er uit vliegt. De pinata zilveren Ster wordt leeg geleverd, zie voor vulling en toebehoren de categorie toebehoren pinata. Vullen kan natuurlijk met confetti, speelgoed...
Product: Pinata zilveren sterAantal: 1 stuks Afmeting: ca. 45 cm x 45 cm Kleur: Zilver Iridiscent Materiaal: Karton en Papier Wie slaat deze piñata als eerste stuk zodat de inhoud er uit vliegt. De pinata zilveren Ster wordt leeg geleverd, zie voor vulling en toebehoren de categorie toebehoren pinata. Vullen kan natuurlijk met confetti, speelgoed en snoep.

Gebruiksaanwijzing pinata

Aan de achterkant of bovenkant van de pinata zilveren ster zit een opening. Deze opening is verzegeld met een label, door het label in te drukken open je de pinata. Vul de pinata via de opening met snoep, cadeautjes of confetti. Hang de pinata boven de grond op ooghoogte of boven de hoofden van de kinderen die meespelen, zodat zij de pinata kunnen raken met een pinata stok. Aan de bovenkant van de pinata zit een lus. Knoop hier een sterk touw aan vast en werp het andere uiteinde over een strak gespannen waslijn of een onbreekbaar voorwerp. Een volwassene dient het losse uiteinde vast te houden en de pinata  op en neer te laten wippen tijdens het spel. Er is geen garantie te geven over het aantal keer slaan voordat een pinata breekt, bij hard slaan kan de pinata na één keer ook al breken. Blinddoek om de beurt elk kind en begeleid ze tot de pinata. Laat elk kind een- of tweemaal de pinata slaan. Wissel dit af tot de pinata breekt. Pinata zilveren ster, een leuk spelelement tijdens het kinderfeestje of ter decoratie voor het Super Mario kinderfeestje, kerstmis of oud en nieuw. De pinata zilveren ster van ca. 45 cm wordt leeg geleverd.

Productspecificaties

SKU
128066727

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Pinata Zilveren Ster | 45cm
Pinata Zilveren Ster | 45cm
Op voorraad
€19,30